Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه سهیلی بازیگر در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره سریال پلاک ۱۳ و شباهت‌های آن با سریال‌های طنز شبانه سال‌های قبل تلویزیون گفت: این سریال‌ها معمولاً به خاطر مشابهت‌هایی که شخصیت‌های آن با آدم‌های معمولی جامعه دارند باعث می‌شود که مخاطب با آن‌ها همذات پنداری کند و با آن همراه شود. به خاطر اینکه عموماً شخصیت‌ها از دل جامعه می‌آیند و مدت زمان پخش سریال هم طولانی است کم کم آن‌ها را به جمع خانوادگی خود می‌پذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم تلویزیون این قدرت را دارد که بتواند در نمایش صمیمیت کاری کند که مخاطب در جمع خانوادگی خود پذیرای آن باشد.

وی ادامه داد: پیش از این هم همین طور بوده، یعنی وقتی که سراغ سریال‌های طنز شبانه خاطره ساز را می‌گیریم به یاد می‌آوریم که جنس شوخی‌ها و شخصیت‌ها طوری بود که مخاطبی که از خستگی‌های شغلی و مشکلات روزمره به منزل برگشته و دوست دارد لحظات آسوده‌ای را بگذراند پای این سریال‌ها می‌نشست. در این آثار زندگی جریان دارد و مخاطب هم دوست دارد آن‌ها را در زندگی خودش پذیرا باشد.

فرزانه سهیلی به فرهنگ سازی این سریال اشاره کرد و درباره اشاره‌های سریال پلاک ۱۳ به مسائل اجتماعی گفت: ببینید داستان‌های سریال پلاک ۱۳ کاملاً به روز است و دلیل آن هم روزآمد بودن گروه نویسندگان کار است. آن‌ها درگیر چالش‌ها و اتفاقات هر روز جامعه هستند و طبیعتاً نسبت به آن‌ها برخوردهایی در داستان‌ها دارند که مخاطب آن‌ها را می‌فهمد و طبیعتاً هم آن را همراهی می‌کند و با آن ارتباط برقرار می‌کند. از طرفی تمام داستان در بستر خانواده شکل گرفته و شکل تیپ کاراکتر‌های سریال هم طوری است که مشابهش را به نظرم کمتر دیده ایم. خب این‌ها می‌تواند مخاطب را برای همراهی بیشتر ترغیب نماید.

سهیلی که این روز‌ها فیلم سینمایی صحنه زنی را هم روی پرده سینما‌ها دارد، با اشاره به تفاوت‌های میان تئاتر، تلویزیون و سینما گفت: بله کار کردن در هر سه فضا جذاب و دلنشین است. البته که تئاتر خانه من است و من خودم را فرزند تئاتر می‌دانم و هر چند که در این سال‌های کرونایی کمتر روی صحنه رفته ام، اما شوق حضور دوباره روی صحنه را دارم. اما همزمان شدن اکران فیلم سینمایی صحنه زنی و پخش پلاک ۱۳ برای من بسیار جالب است. من در پلاک ۱۳ نقشی را بازی می‌کنم که یک روشنفکر نمای شیرین است که سرقت ادبی هم می‌کند و فضا هم کاملاً فانتزی است. در فیلم صحنه زنی، اما یک زن رنج کشیده را بازی کرده ام که روز‌های بسیار سختی را گذرانده و کاملا متفاوت از فضای پلاک ۱۳ است که در همین مدت کوتاه اکران فیلم بازخورد‌های بسیار مثبتی دریافت کرده‌ام. من همیشه دوست داشتم که چالش‌های مختلفی را تجربه کنم و هم نقش‌های فانتزی و طنز و هم نقش‌های جدی را بازی کنم و این اتفاق الان و به طور همزمان با اکران فیلم سینمایی صحنه زنی و پخش سریال پلاک ۱۳ اتفاق افتاده که برای خود من بسیار جذاب است.

گفتنی است سریال پلاک ۱۳ به کارگردانی آرش معیریان و تهیه کنندگی سلیم ثنائی در دو ماه اخیر یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های سیمای ملی بوده است و پخش آن نیز از شبکه سه سیما ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی بازیگر سینما و تلویزیون سریال پلاک ۱۳ صحنه زنی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت